Symposium "Help, mijn kind koerst!"

Cycling Vlaanderen start haar project rond "Gezond Sporten in de Jeugdclubs" met het symposium “Help, mijn kind koerst!” Het begin van een campagne met allerlei acties rond GEZOND GROEIEN IN DE KOERS, gesteund door de Vlaamse Overheid.

De Vlaamse Jeugdcommissie Cycling Vlaanderen nodigt u van harte uit om deel te nemen aan één van de symposia die zullen plaatsvinden op vrijdag 8 februari 2013 in Herentals (Aula, Bloso Sporthal Netepark) en op vrijdag 26 april 2013 in Gent (Auditorium C, UZ Gent). Ontvangst vanaf 18 uur, en om 19 uur start het symposium.

Ervaringsdeskundige sprekers brengen er een duidelijke visie over interessante thema’s zoals sportpsychologie, -voeding, -training en -veiligheid. Deze onderwerpen worden zowel theoretisch als praktisch behandeld, waarbij er bijzondere aandacht gaat naar de rol van de ouders. Het gedetailleerd programma van het symposium vindt u hier terug.

Voor jeugdclubs is aanwezigheid op dit symposium een echte must. Niet alleen omwille van het zeer interessante programma, maar ook om verder aanspraak te kunnen maken op jeugdsubsidies.

Deelname aan dit symposium is volledig gratis.

Wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen op dit uniek evenement!

Uitnodiging symposium (pdf):


Meer info

Koen Beeckman, Voorzitter Vlaamse Jeugdcommissie
0495/22.20.62, koen.beeckman@cycling.vlaanderen

Illustraties Wiebo en Puff door Stedho - © Wielerbond Vlaanderen